Om oss

Alle ansatte i Storm Elektro Vest AS

STORM ELEKTRO VEST AS

Selskapet ble etablert i 2002 av John Henry Holtet og teller i dag 16 ansatte. Vi er et Ingeniør- og Elektroentreprenørfirma med hovedkontor i Ålesund.

Vi jobber i hovedsak med elektroinstallasjon på boliger og næringsbygg, samt en del serviceobber. Med Sentral Godkjenning, Ekomnettautorisasjon og godkjent lærebedrift, er ingen jobb for liten eller for stor. Vi prosjekterer og installerer alle typer elektroinstallasjoner.

I 2019 ferdigstilte vi næringsbygget som i dag er våre egne lokaler. Dette ble et skikkelig løft fra brakkene vi hadde sittet i de siste 11 årene. Vi planlegger nå montering av solcellepanel på eget bygg, noe som også vil være et satsningsområde fremover.

På tross av Corona som slo til i mars 2020, økte vi omsetningen til 20 millioner samme året.

Elektriske installasjoner er stadig i endring. Utfordringene med miljø og klima er en viktig driver her. Vi har lenge arbeidet med smarthus og smarte hjem som går ut på å utstyre boliger med teknologi som forenkler hverdagen samt fører til at man sparer både penger og miljøet.

Mer fokus på elbiler har resultert i at vi i gjennomsnitt har installert 5 ladere i uken det siste året.  Det er viktig med trygg og sikker lading.

Vi er medlem av Nelfo og elektrokjeden Sikringen for å holde oss oppdatert innen det nyeste innen elektroteknikk.